SOM CANTABILE, UN COR DE NOIES
COM NO HEU VIST MAI!

Cantabile som un cor format per noies entre 16 i 30 anys, pertanyent a l'associació del Cercle de la Vila de Gràcia de Barcelona. Fa 18 anys que funcionem com a cor, però en fa 8 que vam canviar de concepte.
Fa tres anys vam participar en el concurs Oh Happy Day de TV3, programa que ens va permetre viure una experiència inoblidable i que ens va fer créixer com a cor i com a grup. Des de llavors hem estat treballant per crear el segell Cantabile.
Tenim com a objectiu cantar, gaudir la música, i alhora experimentar, concebent els concerts com un espectacle complet, on la comunicació amb el públic és més directa per tal de fer arribar allò que la música ens fa sentir. Ens agrada que el públic canti, balli i es diverteixi amb nosaltres.
Cantem diferents estils musicals però sobretot música pop, bandes sonores i musicals. Tot això acompanyat de grans coreografies que fan que l'espectacle sigui molt mes dinàmic.

Just Girls és la versió acústica i més íntima del nostre espectacle “Girls just wanna have fun”. Un concert per gaudir de la música en directe, de descobrir al detall les nostres veus i les nostres cançons. Amb sorpreses escèniques i novetats musicals seguim mantenint l’energia Cantabile i connectant amb el públic de manera més propera.

Just Girls som nosaltres, la nostra música, músics i les nostres veus, una oportunitat d’escoltar Cantabile al detall.

 

cantabile_girls_x_fernandoprats-6540.jpg

ÚLTIMES NOVETATS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS